Tulinen soijarouhekastike 1-2 sipulia 1 rkl öljyä 1 tlk tomaattimurskaa (400 g) + tilkka vettä 1 dl tummaa soijarouhetta 1 rkl taco-mausteseosta (35 g/pussi) 1.Silppua sipuli ja kuullota öljyssä. Kaada joukkoon tölkillinen tomaattimurskaa, tilkka vettä ja soijarouhe. Anna kiehua 10 minuuttia. 2.Mausta tortillasalaattia varten taco-mausteseoksella. Vihje: Voit käyttää mausteeksi myös soijakastiketta, pasta- ja pizzasekoituksia, yrttejä ja etnisten keittiöiden mausteita. Kerma, kermaviili, ranskankerma ja smetana lisäävät täyteläisyyttä. Soija-ryynirieska 2½ dl esikypsytettyjä rikottuja ohrasuurimoita 2 dl vaaleaa paahdettua soijarouhetta 1 l kiehuvaa vettä + 1 tl suolaa 5 dl piimää 3 munaa ½-1 tl suolaa (2 rkl vehnäjauhoja) 1.Mittaa ohrasuurimot ja soijarouhe kattilaan. Lisää kiehuva vesi ja suola. Keitä hiljaisella lämmöllä kypsäksi kannen alla 20 minuuttia. Kypsymisen aikana neste imeytyy suurimoihin ja rouheeseen lähes kokonaan. Anna jäähtyä. 2.Vatkaa piimä ja kananmunat kevyesti k - Ruoka | HS.fi

Tulinen soijarouhekastike 1-2 sipulia 1 rkl öljyä 1 tlk tomaattimurskaa (400 g) + tilkka vettä 1 dl tummaa soijarouhetta 1 rkl taco-mausteseosta (35 g/pussi) 1.Silppua sipuli ja kuullota öljyssä. Kaada joukkoon tölkillinen tomaattimurskaa, tilkka vettä ja soijarouhe. Anna kiehua 10 minuuttia. 2.Mausta tortillasalaattia varten taco-mausteseoksella. Vihje: Voit käyttää mausteeksi myös soijakastiketta, pasta- ja pizzasekoituksia, yrttejä ja etnisten keittiöiden mausteita. Kerma, kermaviili, ranskankerma ja smetana lisäävät täyteläisyyttä. Soija-ryynirieska 2½ dl esikypsytettyjä rikottuja ohrasuurimoita 2 dl vaaleaa paahdettua soijarouhetta 1 l kiehuvaa vettä + 1 tl suolaa 5 dl piimää 3 munaa ½-1 tl suolaa (2 rkl vehnäjauhoja) 1.Mittaa ohrasuurimot ja soijarouhe kattilaan. Lisää kiehuva vesi ja suola. Keitä hiljaisella lämmöllä kypsäksi kannen alla 20 minuuttia. Kypsymisen aikana neste imeytyy suurimoihin ja rouheeseen lähes kokonaan. Anna jäähtyä. 2.Vatkaa piimä ja kananmunat kevyesti k

16.1.2003 2:00

Kun ryhtyy kasvissyöjäksi, ei riitä, että jättää lautaseltaan pois lihan ja syö sen muun, minkä ennekin eli perunan , vihannekset ja salaatin. Lihan proteiini on korvattava. Näppärä apulainen on riittoisa ja kaapissa hyvin säilyvä soijarouhe, jota voi käyttää jahelihan asemesta. Rouhe turvotetaan ennen käyttöä kiehuvassa vedessä tai muussa nesteessä ja maustetaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat