"Herkkua on nakkisoppa, siinä ne nakit." "Rakastan tartarkastiketta, porkkanan jätän viimeiseksi.".. - Ruoka | HS.fi

"Herkkua on nakkisoppa, siinä ne nakit." "Rakastan tartarkastiketta, porkkanan jätän viimeiseksi."..

29.1.2004 2:00

Keltainen broilerikeitto noin 400 g broilerin fileesuikaleita 50 g pakastettuja sipulikuutioita currya rypsiöljyä 400 g pakastettuja vihannessuikaleita 100 g simpukkamakaroneja vettä, vähäsuolaista kasvisliemijauhetta Provencen yrttiseosta 120 g Mesikämmen-sulatejuustoa hienonnettua persiljaa 1.Paista broilerisuikaleet, sipuli ja curry nopeasti öljytilkassa kattilassa.Lisää vesi ja kasvisliemijauhe. Kypsennä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat