Shabushabu Naudanliha-kasvispata... - Ruoka | HS.fi

Shabushabu Naudanliha-kasvispata...

30.9.2004 3:00

Shabushabu Naudanliha-kasvispata 600 g marmoroitua naudanfileetä 5 siitakesientä tai tatteja puolikas kiinankaali 300 g tofua 2 pientä purjoa tai 1 iso 100 g riisivermiselliä eli ohutta riisinuudelia 10 cm:n pala kombulevää vettä Kastike: 1 dl sitruunamehua 1 dl soijakastiketta ruohosipulia tuoretta inkivääriä raastettuna 1.Kääri liha kelmuun ja laita pakastimeen, kunnes se on puoliksi jäätynyt. Leikkaa filee terävällä veitsellä paperinohuiksi viipaleiksi. Paloittele sienet, kiinankaali, tofu ja purjo. Liota riisivermiselliä haaleassa vedessä 5-10 min.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat