OHJEET Uppomunat salaattipedillä... - Ruoka | HS.fi

OHJEET Uppomunat salaattipedillä...

17.3.2005 2:00

OHJEET Uppomunat salaattipedillä 8 viipaletta savupekonia 4 paahtoleipää oliiviöljyä paistamiseen 1 ruukku friseesalaattia 1 ruukku muuta vihreää salaattia tai pussillinen salaattisekoitusta Kastike: 1/2 tl Dijon-sinappia 1 pieni salottisipuli 1 1/2 rkl puna- tai sherryviinietikkaa 1/2 dl oliiviöljyä Uppomunat: 4 tuoretta munaa 1 l vettä 2 tl suolaa 1 rkl etikkaa suolaa ja mustapippuria viimeistelyyn 1.Hienonna salottisipuli ja leikkaa paahtoleipä kuutioiksi. Viipaloi pekoni paloiksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat