OHJEET Marinadit Itämainen marinadi... - Ruoka | HS.fi

OHJEET Marinadit Itämainen marinadi...

16.6.2005 3:00

OHJEET Marinadit Itämainen marinadi: 6 rkl öljyä, esim. maapähkinäöljyä 4 rkl sherry- tai riisiviinietikkaa 2 rkl makeaa soijakastiketta 2 valkosipulin kynttä murskattuna noin 2 cm tuoretta inkivääriä hienona raasteena mustapippuria myllystä Thai-marinadi: 6 rkl öljyä, esim. rypsi- tai rapsi 2 limetin mehu 1-2 valkosipulin kynttä murskattuna 3 rkl Thai-kalakastiketta 1-2 tl keltaista currytahnaa 4 rkl tuoretta, hienonnettua korianteria suolaa ja mustapippuria myllystä Tumma lihamarinadi: 1/2 dl punaviiniä tai tummaa viinietikkaa 1/2 dl öljyä 1/2 dl makeaa soijakastiketta tai makeaa chilikastiketta 1-2 valkosipulin kynttä murskattuna 1 tl mustapippuria murskattuna tuoreita yrttejä maun mukaan, esim. rosmariinia, timjamia tai minttua 1.Sekoita valitsemasi marinadin ainekset ja kaada lihan päälle muovipussiin. Ensimmäinen sopii kalalle, toinen broilerille, kalkkunalle ja possulle, kolmas naudan- ja lampaanlihalle.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat