KOTIRUOKA Sienifrittata 1 sipuli... - Ruoka | HS.fi

KOTIRUOKA Sienifrittata 1 sipuli...

4.8.2005 3:00

KOTIRUOKA Sienifrittata 1 sipuli 3 valkosipulin kynttä 2 tomaattia 1 rkl öljyä 1 l perattuja, paloiteltuja sieniä, esimerkiksi tatteja ja/tai kantarelleja noin 1/2 tl suolaa mustapippuria myllystä 6-8 munaa 1 dl ruokakermaa ripaus suolaa ja pippuria kourallinen basilikanlehtiä 1.Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Halkaise tomaatit ja poista kannat sekä siemenet. Suikaloi tomaatit. Kuumenna öljy isossa, pinnoitetussa pannussa ja lisää sipulisilppu sekä tomaattisuikaleet. Paista, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää sienet ja paista, kunnes neste on kokonaan haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat