HETKESSÄ HELPOSTI Pieni pureskelu... - Ruoka | HS.fi

HETKESSÄ HELPOSTI Pieni pureskelu...

11.8.2005 3:00

HETKESSÄ HELPOSTI Pieni pureskelu tekee hyvää hampaille, ja lapsista on hauska napostella raikkaita vihanneksia, kun ne ovat valmiina tarjolla. Nyt alkaa olla paras aika nauttia kesän annista tuoreena.

Napostelulautanen 10 sentin pala kurkkua 3-4 varsisellerin vartta 5-8 porkkanaa 250 g kirsikkatomaatteja 1-2 naurista 1/4 keräkaalia Kastike: 2 dl maustamatonta jogurttia 2 tl yrttimaustetta 1 tl sokeria 3 rkl hienoksi hakattua persiljaa 1.Kuori porkkanat ja nauris ja leikkaa kaikki muut kasvikset suikaleiksi paitsi tomaatit, jotka voivat jäädä kokonaisiksi, ja asettele ne vadille. Peitä kelmulla, jos ruokailuun on aikaa, ja nosta jääkaappiin.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat