ohjeet Kalkkuna-aprikoosipiiras... - Ruoka | HS.fi

ohjeet Kalkkuna-aprikoosipiiras...

30.11.2006 2:00

ohjeet Kalkkuna-aprikoosipiiras Pohja: 3 dl vehnäjauhoja 100 g kuutioitua voita 1 keltuainen 1/2 tl suolaa Täyte: 250 g savukalkkunaa 150 g parsakaalia 1 sipuli 1 valkosipulin kynsi 1 rkl öljyä 2 dl maitoa 2 dl kuohukermaa 1 kananmuna 4 keltuaista 100 g kuivattuja aprikooseja 100 g emmentalraastetta noin 1 tl suolaa 1/2 tl muskottipähkinää 1/2 tl inkivääriä mustapippuria 1.Sekoita pohjan aineet keskenään, kääri kelmuun ja vie kylmään vähintään 2 tunniksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat