Leppälä ottaa vuosittain suomalaisia... - Ruoka | HS.fi

Leppälä ottaa vuosittain suomalaisia...

25.9.2008 3:00

Leppälä ottaa vuosittain suomalaisia kokkeja harjoittelujaksoille johtamiinsa ravintoloihin. Hän haluaisi myös järjestää amerikkalaisille alan ihmisille työjaksoja suomalaisissa ravintoloissa. "Suomalaiset ravintolat ovat haluttomia. Sanovat, ettei Suomeen voi tulla töihin, jos ei osaa suomea. Ei se ole mikään este. Ei minunkaan keittiöissäni kaikki puhu englantia." Satavuotias merikilpikonna on erikoisin ruoka, jota Leppälä on syönyt. Hän maistoi kilpikonnaa Fidji-saarilla vuosia sitten. "Satavuotias liha on sitkeää. Sitä piti hauduttaa 8-10 tuntia", hän sanoo.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat