Hyvin kypsynyt perussamppanja - Ruoka | HS.fi

Hyvin kypsynyt perussamppanja

20.1.2011 2:00

Jacquesson Cuvée No 734 Ranska, AC Champagne Tuottaja: Jacquesson Rypäleet: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir 39,90 e Mikä: Mielenkiintoinen perussamppanja.

Miksi: Kysynnän vaihtelut vaikuttavat perussamppanjoiden tyyliin ja laatuun. Kiivaimpaan aikaan viinejä ei ehditä kypsyttää pitkiä aikoja. Mutta Jacquessonin perussekoitus on aina mielenkiintoinen. Tämä No 734 on tehty vuoden 2006 sadosta, johon on sekoitettu neljäsosa kahden edellisen vuoden viinejä. Etiketin perusteella viini on kypsynyt sakan kanssa yli kolme vuotta eli vuosikertasamppanjan vaatiman ajan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat