Näitä Suomi syö ja juo vuonna 2017, arvioivat asiantuntijat: Caipiroskaa, ostereita ja kotimaista kasvisruokaa
Kahdeksan asiantuntijaa veikkaa, mitkä ovat ensi vuoden ruoka- ja juomatrendejä. Esimerkiksi lähiöravintoloiden määrä lähtee toivottavasti kasvuun.
Kasvikset eivät enää ole pelkkä lisuke, vaan niiden osuus lautasella kasvaa koko ajan.Kuva: Jukka Lehtinen
Teemu Leminen HS
26.12.2016 6:00 | Päivitetty 26.12.2016 15:28
Ensi vuonna suomalaisten lautasilla on vielä nykyistäkin enemmän kasviksia, arvioivat HS:n haastattelemat ruoka- ja juoma-alan asiantuntijat.
HS kysyi kahdeksalta asiantuntijalta, millaiset ruoka- ja juomatrendit ovat valloillaan vuonna 2017. Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että kasvisruuan suosio jatkuu vahvana.
Artikkeliin liittyviä aiheita