Näitä Suomi syö ja juo vuonna 2017, arvioivat asiantuntijat: Caipiroskaa, ostereita ja kotimaista kasvisruokaa - Ruoka | HS.fi

Näitä Suomi syö ja juo vuonna 2017, arvioivat asiantuntijat: Caipiroskaa, ostereita ja kotimaista kasvisruokaa

Kahdeksan asiantuntijaa veikkaa, mitkä ovat ensi vuoden ruoka- ja juomatrendejä. Esimerkiksi lähiöravintoloiden määrä lähtee toivottavasti kasvuun.

Kasvikset eivät enää ole pelkkä lisuke, vaan niiden osuus lautasella kasvaa koko ajan.­

26.12.2016 6:00 | Päivitetty 26.12.2016 15:28

Ensi vuonna suomalaisten lautasilla on vielä nykyistäkin enemmän kasviksia, arvioivat HS:n haastattelemat ruoka- ja juoma-alan asiantuntijat.

HS kysyi kahdeksalta asiantuntijalta, millaiset ruoka- ja juomatrendit ovat valloillaan vuonna 2017. Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että kasvisruuan suosio jatkuu vahvana.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat