Vegaanista ”parmesaania” voi valmistaa itse – tätä pähkinäjuustoa kannattaa kokeilla - Ruoka | HS.fi

Vegaanista ”parmesaania” voi valmistaa itse – tätä pähkinäjuustoa kannattaa kokeilla

Toimittaja osallistui vegaanijuustokurssille ja innostui uutuuksista. Sitten iski laiskuus.

Juuri jääkaapista otettua varmesaania pystyy raastamaan.­

11.1.2017 14:24

Istun tyypillisen brittiläisen townhouse-talon keittiössä yhdessä neljän muun naisen kanssa. Meillä on sama missio: oppia tekemään vegaanista juustoa.

Bed & breakfast -yritys ja kokkikoulu Our Lizzy on järjestänyt jo vuosia vegaanisia ruuanlaittokursseja keskisessä Englannissa Worcesterin lähellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat