Pastaa, risottoa ja rapukakkuja – tee Henri Alénin helpot äyriäisherkut - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Pastaa, risottoa ja rapukakkuja – tee Henri Alénin helpot äyriäisherkut

Kauppojen pakastealtaissa on nykyisin hyviä vaihtoehtoja tuoreille äyriäisille. Sulata pakasteet hitaasti jääkaapissa.

Julkaistu: 2.2.2017 2:00, Päivitetty 2.2.2017 11:36

Himo äyriäisruokiin iskee minuun yllättäen – ja tasaisin väliajoin. Yksi nopeimmista ruuista, joilla tuon himon voi tyydyttää, on pasta jättikatkaravuista. Kun pasta kiehuu, nopea kokki ehtii tehdä loput sillä välin. Jättikatkaravut ja chorizo ovat klassikkoyhdistelmä. Mausteinen chorizoleike antaa makua ja potkua pastaan.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?