Raaka liha ei enää kauhistuta suomalaisia – Tartar oli ennen herrojen herkku, nyt se on trendiravintoloiden suosikki - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Raaka liha ei enää kauhistuta suomalaisia – Tartar oli ennen herrojen herkku, nyt se on trendiravintoloiden suosikki

Tartarpihvi on perinteinen ravintolaruoka, joka on viime vuosien aikana ujuttautunut trendiravintoloiden listoille.

Porvoolaisen Meat District -ravintolan tartar kesällä 2016.

Julkaistu: 7.4.2017 14:57

Raakaa lihaa hienoksi raaputettuna tai leikattuna, kananmunan keltuainen, kenties kapriksia ja hieman mausteita. Näistä aineksista tehdään tartarpihvi, joka on lähes vaivihkaa ujuttautunut lukuisten helsinkiläisten ravintoloiden listoille.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Tartarpihvi

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?