Mitä grilliin, kun makkara tympii? Keittiöpäällikkö, vegaanitubettaja ja grillausmestari kertovat, mitä tänä kesänä kannattaa grillata - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Mitä grilliin, kun makkara tympii? Keittiöpäällikkö, vegaanitubettaja ja grillausmestari kertovat, mitä tänä kesänä kannattaa grillata

Grillissä voi kypsentää hedelmiä tai jopa kalasopan ainekset, vinkkaavat asiantuntijat.

Grillin kuumaan syleilyyn sopivat makkaroiden lisäksi muutkin herkut.

Julkaistu: 9.6.2017 15:03

Makkarat, maissintähkät, kasslerpihvit ja kasvisvartaat ovat kaikille rakasta grilliruokaa. Mutta kun innokkaimmat meistä grillaavat muutamankin kerran viikossa, tutut ja turvalliset grilliruuat voivat alkaa tökkiä jossain kohtaa kesää.

Mieli tekisi jotain uutta grillattavaa. Mitä se voisi olla?

Grillaus

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?