Tomaatit suojaavat niin syövältä kuin sydänkohtauksiltakin – Tässä muodossa tomaatit kannattaa nauttia

Kotimaisten tomaattien kausi on nyt parhaimmillaan. Jotta tomaattien terveysvaikutuksista saisi kaiken irti, ne kannattaa nauttia kypsennettyinä.

Tomaatti saa punaisen ominaisvärinsä lykopeenista.

31.7.2017 9:44 | Päivitetty 31.7.2017 19:44

Tomaatti kuuluu suomalaiseen ruokapöytään niin kesällä kuin talvellakin: milloin tuore tomaatti koristaa voileipää, milloin tuo maukkautta pastakastikkeeseen. Kesällä erityisesti makeat kirsikkatomaatit maistuvat välipalana, salaateissa ja grillattuina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat