Maista lampaankääpäpizzaa tai sienicarpacciota – Suomalaiset ravintolat juhlivat ensi kertaa sieniä teemaviikon voimin

Ensimmäistä ravintoloiden sieniviikkoa vietetään 21.–27. elokuuta. Mukaan on tulossa ravintoloita ainakin Helsingistä, Turusta, Salosta, Savonlinnasta, Kemistä, Punkaharjulta ja Savitaipaleelta.

Lampaankääpä sopii mainiosti myös ravintola-annoksiin.

16.8.2017 14:42

Ravintolat ovat jo pitkään juhlistaneet sesonkien parhaita raaka-aineita erilaisilla teemaviikoilla. Keväisin ruokalistat valtaa parsa, alkuvuodesta taas on blinien vuoro.

Nyt Suomessa järjestetään 21.–27. elokuuta ensimmäistä kertaa ravintoloiden sieniviikko, johon on tähän mennessä ilmoittautunut ravintoloita Helsingistä, Turusta, Salosta, Savonlinnasta, Kemistä, Punkaharjulta ja Savitaipaleelta. Ajankohtainen listaus mukana olevista ravintoloista löytyy tapahtuman Facebook-sivulta. Teemaviikon aikana mukana olevat ravintolat nostavat jollain tapaa sienet ruokalistansa pääraaka-aineeksi, oli kyseessä sitten päivän annos tai kokonainen sienimenu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat