Rento after work -osteritrendi saapui Suomeen, mutta milloin osterin uskaltaa syödä? Näin helposti otat osterit haltuun - Ruoka | HS.fi

Rento after work -osteritrendi saapui Suomeen, mutta milloin osterin uskaltaa syödä? Näin helposti otat osterit haltuun

Sushin suosio siivitti osterit pienimuotoiseksi ruokatrendiksi myös Suomessa. Pikkujoulukauden alkamisen kunniaksi kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää ostereista.

Tuoreen osterin voi maustaa pisaralla sitruunamehua, mutta parhaiten sen makuun pääsee syömällä sellaisenaan.­

8.11.2017 10:31

Takana ovat ne vuodet, kun ostereita mielivän piti marssia erityiseen merenherkkuravintolaan tai ruotsinlaivan äyriäisvadin ääreen. Osterit nimittäin ilmestyivät vaivihkaa vähän kaikkialle.

Ja nyt after work -osterit tulivat ravintoloihin:

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat