Milloin munakoiso kannattaa ehdottomasti itkettää ja milloin ei? Marttojen asiantuntija vastaa, ja jakaa laiskan munakoiso­kokkaajan kuningasniksin - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Milloin munakoiso kannattaa ehdottomasti itkettää ja milloin ei? Marttojen asiantuntija vastaa, ja jakaa laiskan munakoiso­kokkaajan kuningasniksin

Kysyimme viisi olennaista kysymystä trendivihannes munakoisosta, jotta saat siitä kaiken irti. Heitä hyvästit puisevan makuisille munakoisoruuille!

Munakoiso on keittiön moniottelija.

Julkaistu: 5.12.2017 13:17

Mistä tunnistaa hyvän munakoison? Millaiset maut sen kanssa pelaavat hyvin yhteen? Ja pitääkö se munakoiso nyt itkettää vai ei?

Kysymykset ovat nyt ajankohtaisia, sillä munakoisoruuat ovat viime vuosina vain kasvattaneet suosiotaan. Niitä suositaan pinnalla olleissa ruokatrendeissä, kuten Lähi-idän keittiössä, kasvisruuissa sekä erilaisissa tahnoissa ja dipeissä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Munakoiso

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?