Kokeile viikonloppuna: Tuhti lihapata vie makumatkalle maailmalle – ja kolmen tunnin haudutus takaa, että keittiöstä tulvii upea tuoksu

Valitse makumatkasi kohteeksi jokin viidestä takuulla mehevästä lihapadasta ympäri maailmaa.

Punaviinissä muhinut naudanlapa maistuu uunisipulien kanssa.

5.1.2018 10:43

Pimeä päivä ja viimakin viluttaa – on selkeästi lohturuuan paikka.

Ja mikäpä olisi tammikuun viikonlopulle sopivampi lohturuoka kuin muheva lihapata, joka saa kypsyä uunissa kaikessa rauhassa tuntikausia.

Näiden lihapatojen valmistukseen kuluu ainakin kolme tuntia, mutta suurimman osan ajasta pata pärjää uunissa itsekseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat