Perunamuusi on tuttu ja rakas arkiruoka, mutta oletko kokeillut sitä paahdettuna? Tässä 10 vinkkiä parempaan perunamuusiin - Ruoka | HS.fi

Perunamuusi on tuttu ja rakas arkiruoka, mutta oletko kokeillut sitä paahdettuna? Tässä 10 vinkkiä parempaan perunamuusiin

Luettuasi nämä niksit et koskaan kyllästy perunamuusiin.

Muusiin käytetään useimmiten vain perunoita, lämmitettyä maitoa, voita ja suolaa. Kokeilijoille muusin maustamisessa on kuitenkin vaikka millaisia mahdollisuuksia.

17.1.2018 10:05

Perunamuusinkaan ei tarvitse aina olla samanlaista. HS:n ruokatoimitus tarttui rakastettuun klassikkoon ja testasi, miten siitä voisi tehdä entistäkin parempaa.

Näillä vinkeillä onnistut:

1. Millä soseeksi?

Murskaa perunat nuijalla, jos muusin ei tarvitse olla täysin sileä. Sähkövatkain tekee muusista kuohkean ja sileän. Perunat saa soseeksi myös perunapuristimella, jota käytetään perunalumen tekemiseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat