Runebergintorttuihin hurahtanut Anna Moring tietää, mistä tunnistaa oikein herkullisen tortun – ja paljastaa nyt isänsä niksin kuivan tortun pelastamiseksi
Runebergintorttuihin hurahtanut Anna Moring maistelee torttukautena läpi 10–15 erilaista runebergintorttua ja antaa niille pisteitä yhdestä viiteen.
”Kun arvioin torttua, minulla on neljä keskeistä kriteeriä: kosteus, karvasmantelitasapaino, crunch ja hillotuntuma”, sanoo Anna Moring. Kuva: Mika Ranta / HS
Tähän aikaan vuodesta helsinkiläisen Anna Moringin, 39, somekanavat kuhisevat. Moringin intohimo ovat runebergintortut, ja ystävät kaipaavat suosituksia. Paras torttu on löydettävä ennen runeberginpäivää.
Torttukauden aikana – joka käynnistyy tammikuun alussa, kun ensimmäiset runebergintortut saapuvat kauppoihin – Moring maistelee läpi 10–15 erilaista runebergintorttua ja antaa niille pisteitä yhdestä viiteen. Maisteluun hän suhtautuu pieteetillä.