Helpot halloumiranskalaiset yhdistävät suolan ja rasvan syntisen hyvällä tavalla – näin teet hittiherkun kotona - Ruoka | HS.fi

Helpot halloumiranskalaiset yhdistävät suolan ja rasvan syntisen hyvällä tavalla – näin teet hittiherkun kotona

Halloumijuustosta valmistetut tikut paistetaan ranskalaisten perunoiden tapaan upporasvassa.

Halloumiranskalaiset hurmaavat juustonystävät.

20.2.2018 14:22

Kukapa ei rakastaisi ranskalaisia perunoita? Upporasvassa kylvetys antaa perunoihin, kuten oikeastaan kaikkiin raaka-aineisiin, sopivan syntisen maun ja rapsakan pinnan. Street foodin, comfort foodin ja dude foodin yleistyttyä ravintoloitsijat innostuivat upottamaan kaikenlaista hauskaa frittikeittimeen, suklaapatukasta avokadoon.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat