Tässä 10 vinkkiä, joilla teet pannukakun entistä paremmin – kokeile myös luksuspannaria, joka on HS:n lukijoiden kestosuosikki - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Tässä 10 vinkkiä, joilla teet pannukakun entistä paremmin – kokeile myös luksuspannaria, joka on HS:n lukijoiden kestosuosikki

Pannukakun perusohjetta on helppo muunnella omaan makuun sopivaksi. Mausta taikina vaikka sitruunankuorella tai kokeile vegaanista pannaria.

Kuohkea pannukakku on yksi HS:n arkiston suosituimmista resepteistä.

Julkaistu: 21.2.2018 13:02

Pannukakku lienee Suomen suosituimpia jälkiruokia. Yleensä sitä saa torstaisin, ainakin jos ruuaksi on ollut hernekeittoa.

Pannarin tekeminen on helppoa hommaa, ja sitä on kätevä muunnella mieleisekseen.

HS:n ruokatoimitus keräsi kymmenen ideaa entistä parempaan pannukakkuun. Lisäksi pannukakkuvinkkejä antoivat Kinuskikissa-bloggari Sini Visa ja Chocochili-bloggari Elina Innanen.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?