Nyt alkaa grillikausi: Mehevä majoneesilohi ja vartissa valmiit kinkkuparsat ovat Akseli Herlevin parasta grillattavaa alkukevääseen - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Nyt alkaa grillikausi: Mehevä majoneesilohi ja vartissa valmiit kinkkuparsat ovat Akseli Herlevin parasta grillattavaa alkukevääseen

Nämä pikaiset herkut avaavat grillikauden helposti.

Majoneesilohi tarjotaan tomaatin ja kesäkurpitsan kanssa.

Julkaistu: 12.4.2018 2:00, Päivitetty 12.4.2018 13:02

Etsitkö helppoa ja nopeaa grilliherkkua? Kääräise parsat tuorejuustolla ryyditettyyn kinkkuun ja grillaa. Resepti on erittäin simppeli, mutta valmis ruoka vie kielen mennessään. Tämä herkku on mukana jokaisella grillauksellani.

Toinen suosikkini on majoneesilohi. Maustettu majoneesi marinoi kalan erinomaisen hyvin. Lisäksi majoneesi pitää kalan irti grillin ritilöistä grillauksen aikana.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat