Näin teet kauneimmat kakut kevään juhliin – sivele suklaa trendikkäiksi lastuiksi, kokeile syötäviä kukkasia tai kääräise mokkapalat rullalle - Ruoka | HS.fi

Näin teet kauneimmat kakut kevään juhliin – sivele suklaa trendikkäiksi lastuiksi, kokeile syötäviä kukkasia tai kääräise mokkapalat rullalle

Kevään juhlien kakkuja koristavat syötävät kukat tai trendikkäät, siveltimenvetoja muistuttavat suklaalastut. Suomalaisten ikisuosikit, mokkapalat, tehdään nyt kääretortun muotoon.

Vadelma-basilikakakun pintaa koristavat siveltimenvedoilta näyttävät suklaalastut.

3.5.2018 2:00 | Päivitetty 3.5.2018 11:15

Kevään ja alkukesän juhlakakkupöydässä pääosaa esittävät syötävät kukat sekä raikasta vadelma-basilikakakkua koristamaan nostetut värikkäät siveltimenvedot. Väriä ja tuttuja, monen rakastamia makuja löytyy myös kääretortun muotoon pyöräytettyjen minttutäytteisten mokkapalojen pinnalta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat