Happamanmakea raparperi on satokauden varhaisimpia herkkuja – Ruokatorstai kokosi 10 reseptiä, joilla nautit raparperista makeissa ja suolaisissa ruuissa - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Happamanmakea raparperi on satokauden varhaisimpia herkkuja – Ruokatorstai kokosi 10 reseptiä, joilla nautit raparperista makeissa ja suolaisissa ruuissa

Raparperi on varsin monipuolinen raaka-aine, joka taipuu piirakkaan ja pavlovaan mutta myös ribseihin tai pekonisalaattiin.

Pavlovan täytteenä on uunissa kesytettyä raparperia.

Julkaistu: 4.5.2018 12:49

Toukokuu on raparperin kuukausi, sillä raparperi on varhaisimpia satokauden makupaloja.

Moni meistä pyöräyttää mieluusti ensimmäiset raparperinvarret piirakaksi, mutta kauden edetessä kannattaa muistaa, että raparperi on varsin monipuolinen raaka-aine, joka sopii happamanmakean makunsa ansiosta hyvin myös suolaisiin ruokiin.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Raparperi

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?