Euroviisukatsomossa napostellaan Portugalin parhaita paloja – Kokeile mausteista piri piri -kanaa ja lempeitä pastéis de nata -leivoksia - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Euroviisukatsomossa napostellaan Portugalin parhaita paloja – Kokeile mausteista piri piri -kanaa ja lempeitä pastéis de nata -leivoksia

Loihdi katsomoon katkarapupasteijat, tulinen broileripaistos ja vaniljaleivokset.

Pastéis de nata -leivosten päälle tuprautetaan tomusokeria ja kanelia.

Julkaistu: 10.5.2018 2:00, Päivitetty 9.5.2018 15:33

Tulevan viikonlopun voittamattomin ruokateema on tietysti Portugali. Se kiinnostaa nyt maailman trendineniäkin, ja syystä.

Portugalin keittiö on yhdistellyt taitavasti afrikkalaisia, intialaisia ja eurooppalaisia makuja jo satoja vuosia. Sijainti tärkeiden kauppareittien varrella maistuu maan ruuissa edelleen.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat