Tämä on ylistys voileipäkakulle: Näistä syistä suomalaisen juhlakulttuurin helmi on trendikkäin juuri nyt - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Kolumni

Tämä on ylistys voileipäkakulle: Näistä syistä suomalaisen juhlakulttuurin helmi on trendikkäin juuri nyt

Voileipäkakku kannattaa, sillä se palkitsee tekijänsä kahdesti, kirjoittaa Teemu Leminen.

Siskonmakkarakakku oli voileipäkkakujuhlien puheenaihe. Kuva: Teemu Leminen / HS

Julkaistu: 23.5.2018 10:17, Päivitetty 23.5.2018 11:18

Eniten hämmensi siskonmakkarakeittokakku.

Sen possunpunainen pinta sai monet aprikoimaan, oliko pyöreäksi muotoiltu raakamakkaralevy varmasti kypsennetty. Voileipäkakun kasaaja vakuutti paistaneensa sen uunissa, ja kuin todisteena makkaramassan pinnalla kimmeltelikin kertaalleen sulaneita ja sitten uudestaan jähmettyneitä rasvahelmiä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Voileipäkakku

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat