Rapea ja mehukas varhaiskaali on kevään paras kasvis – nauti sitä ainakin grillattuna ja korealaisella maustevoilla höystettynä - Ruoka | HS.fi

Rapea ja mehukas varhaiskaali on kevään paras kasvis – nauti sitä ainakin grillattuna ja korealaisella maustevoilla höystettynä

Kokeile varhaiskaalia salaattiin, wokkiin ja grilliruokaan tai puraise suuhusi ihan sellaisenaan.

Grillatut varhaiskaalilohkot käyvät hyvin lihan tai kalan lisäkkeeksi.­

31.5.2018 2:00 | Päivitetty 31.5.2018 13:09

Varhaiskaalin saapuminen kauppoihin on nykyään monen herkuttelijan kevään tapaus. Reseptejä rapeisiin kevät- ja kesäkaaliruokiin ei voi olla liikaa, sillä varhaiskaalia tekee nyt mieli valmistaa mahdollisimman monin eri tavoin.

Vihreää tuoretta kaalia ei tarvitse välttämättä kypsentää. Raakana se on raikasta ja rouskuvaa. Kokeile ruokaisampaa vihersalaattia: höystä ohueksi suikaloitu kaali tuorekurkulla, sulatetuilla edamame-pavuilla ja aasialaishenkisellä seesamikastikkeella. Seuraksi ei tarvita kuin grillattuja broilerinfileitä tai paistettua tofua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat