Jari Vesivalo lähti nuorena kotoa pelkkä jääkiekkokassi mukanaan – Näin hänestä tuli Michelin-ravintolan huippukokki, jonka annoksia himoitaan ulkomailla asti - Ruoka | HS.fi

Jari Vesivalo lähti nuorena kotoa pelkkä jääkiekkokassi mukanaan – Näin hänestä tuli Michelin-ravintolan huippukokki, jonka annoksia himoitaan ulkomailla asti

Jari Vesivalon annokset ovat vuosien varrella selkiytyneet. Hän arvostaa yksinkertaisia, jopa riisuttuja annoksia, joissa lautasella on vain pari komponenttia.

Jari Vesivalo pääsee esittelemään kokkaustaitojaan Ikarukseen kaikkien aikojen toisena suomalaisena.

31.5.2018 2:00 | Päivitetty 31.5.2018 13:14

Kesäkuussa Jari Vesivaloa, 46, odottaa kunniatehtävä.

Helsinkiläisen ravintola Olon luova johtaja on toinen suomalainen, joka pääsee esittelemään kokkaustaitojaan ja pohjoismaisia makuja ravintola Ikarukseen Itävallan Salzburgiin. Mukaan lähtevät Olosta myös Kim Mustonen ja Lari Helenius. Vesivalon tiimi on paikalla viikon, mutta menua on saatavilla kesäkuun ajan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat