Asiantuntijat neuvovat: Näin minimoit juhannuksen ruokahävikin ja hävität roskat oikein - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Asiantuntijat neuvovat: Näin minimoit juhannuksen ruokahävikin ja hävität roskat oikein

Kolme asiantuntijaa kertoo, miten juhannuskokkailut sujuvat luontoa säästäen myös mökillä.

Pyttipannu on klassikko, johon yli jääneet perunat, sipulit ja makkarat uppoavat hyvin. Kuva: Rosemarie Särkkä

Julkaistu: 22.6.2018 2:00, Päivitetty 22.6.2018 15:53

Juhannuksen juhlintaan kuuluvat hyvä seura ja maittava ruoka, molemmat mieluusti runsain mitoin. Nälkäisenä tehty kauppareissu tai suunnittelun puute voi näkyä kasvavana jätekasana.

Arja Hopsu-Neuvonen. Kuva: Viena Kytöjoki

Juhannuk­sena synty­vän ruoka­hävikin ja roskien määrää voi onneksi vähen­tää helpoilla tavoilla:

Seuraa uutisia tästä aiheesta