Kesän mehukkaimmat jälkiruoat ovat tässä, ja aineksetkin löytyvät lähikaupasta: vadelma kohtaa persikan, mustikka aprikoosin ja mansikka nektariinin - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Kesän mehukkaimmat jälkiruoat ovat tässä, ja aineksetkin löytyvät lähikaupasta: vadelma kohtaa persikan, mustikka aprikoosin ja mansikka nektariinin

Ryhdikäs marja ja mehukas hedelmä ovat kuin luodut toisilleen.

Mansikka-nektariinimaljat maistuvat aamupalana, mutta sopivat myös jälkiruuiksi.

Julkaistu: 26.7.2018 2:00, Päivitetty 26.7.2018 11:30

Nyt kannattaa ottaa ilo irti ryhdikkäistä marjoista ja mehukkaista kivellisistä hedelmistä. Yhdistä ne, ja saat pöytään kesän ihanimmat jälkiruuat. Ainekset näihin ohjeisiin löydät pienestäkin kaupasta.

Kerrosta mansikat maljoiksi karamellisoitujen nektariinilohkojen, jogurtin ja pikagranolan kanssa. Nauti jälkiruuan sijaan vaikka aamupalaksi tai brunssiherkuksi – kesäpäivä voisi tuskin paremmin alkaa.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?