Soppakirja tuo makua arkiruokailuun - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Kirja

Soppakirja tuo makua arkiruokailuun

Sari Spåran Soppakirja yllätti positiivisesti ruokakirjatestissä.

Julkaistu: 1.11.2018 2:00

Mikä?

Soppakirja on Sweet Food O´Mine -blogia pitävän Sari Spåran tekemä opus. Lähes 50:n pääruuaksi tai alkuruuaksi sopivan keiton lisäksi se sisältää makeita keittoja sekä parikymmentä leipä- ja sämpyläohjetta.

Sari Spåra: Soppakirja. Readme. 256 s. 35 e.

Hämmentävää sisällössä on rakenne – keitot tuntuvat olevan ”sekaisessa” järjestyksessä. Kanakeittoa seuraa katkarapukeitto ja kasvissyöjille sopiva porkkanakeitto, ja taas kohta palataankin kanakeittoon ja katkarapukeittoon.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?