Nyt on aika panna pata uuniin – nopeimmillaan muheva ruoka syntyy alle tunnissa

Mehevän padan muhevat maut lämmittävät kolealla kelillä. Nopeimmillaan padan tekee alle tunnissa, mutta jotkut padat vain paranevat pitkässä hauduttelussa.

13.11.2018 17:18

Pataruoka on passeli valinta kolealle kelille. Hyinen olo hälvenee heti, kun uunista ottaa höyryävän kuuman padan.

Pataruuan kaava on helppo: ainekset vain pataan, nestettä ja mausteita sekaan ja pata muhimaan uuniin miedolle lämmölle. Jos pataan tulee lihaa, kannattaa suosia edullisia ruhonosia, kuten potkaa, lapaa tai etuselkää. Pitkä, kahden ja puolen tunnin kypsennysaika muuttaa mureaksi muun muassa karitsan lavan, joka saa seurakseen kikherneitä ja fetajuustoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat