Marraskuun pimeydessä maistuu kunnon mättöruoka – näissä resepteissä pääosaan pääsevät juustot, nachot ja ranskanperunat - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Marraskuun pimeydessä maistuu kunnon mättöruoka – näissä resepteissä pääosaan pääsevät juustot, nachot ja ranskanperunat

Nyt on lohduttavan mättöruuan aika.

Nachopaistos alkaa olla jo todellinen klassikko. Kuva: Elvi Rista

Julkaistu: 16.11.2018 13:56

Marraskuun pimeys, harmaus ja koleus torjutaan tuhdilla lohturuualla. Moni meistä alkaakin tähän vuodenaikaan himoita raskaanpuoleisia herkkuja: rasvaa ja hiilihydraatteja, siis varsinaista mättöruokaa.

Tämä Ruokatorstain herkkukooste torjuukin marraskuun ankeutta juhlistamalla juuston, nachojen, ranskanperunoiden ja dippien ilosanomaa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat