Tätä helpommin ja nopeammin lasagnea ei voi tehdä: oikaise kastikkeissa ja hyödynnä kaapin tähteet - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Tätä helpommin ja nopeammin lasagnea ei voi tehdä: oikaise kastikkeissa ja hyödynnä kaapin tähteet

Päästä valkokastikekattila vapaalle ja puolita lasagnen valmistukseen kuluva aika.

Ranskankerma ja juustoraaste korvaavat valkokastikkeen tässä lasagnessa.

Julkaistu: 20.11.2018 15:55

Valkokastikekattila päästetään lomailemaan, kun superhelppo lasagne valmistuu ranskankermasta. Eikä tomaattikastikettakaan tarvitse keitellä pitkään hellalla, sillä oikotie mehevään uuniherkkuun syntyy valmiista pastakastikkeesta.

Jos kuulut siihen heimoon, joka rakastaa lasagnea, mutta karttaa kastikkeiden keittelyä, tämä ohje on juuri sinulle. Valkokastikkeen sijaan levyjen väliin sujautettava ranskankerma antaa ruualle lempeän (ja myönnettäköön: rasvaisemman) maun.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

lasagne

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?