Moni lihaa vieroksuva kelpuuttaa riistan, mutta sitä on usein hankala saada – Miten kotimaista riistaa saisi myös niiden lautaselle, jotka eivät itse metsästä? - Ruoka | HS.fi

Moni lihaa vieroksuva kelpuuttaa riistan, mutta sitä on usein hankala saada – Miten kotimaista riistaa saisi myös niiden lautaselle, jotka eivät itse metsästä?

Inkoolaisessa Viltgårdenissa pyritään siihen, että kotimaista riistaa olisi muidenkin kuin metsästäjien lautasilla.

Matti Korhonen (vas.), Anna Pilkama ja Tomas Landers saattelevat valkohäntäkauriiden ruhoja paloitteluun Viltgårdenin teurastamossa.

20.12.2018 2:00 | Päivitetty 20.12.2018 13:11

Vanha inkoolainen maalaistalo on saanut toimintaansa kolmannen ulottuvuuden. Peltojen ja metsätalouden hoidon lisäksi mukaan on tullut riista.

Uusissa piharakennuksissa toimii nyt teurastamo. Raaka-aine on todellista lähiruokaa; se saadaan ympärillä levittäytyvistä metsistä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat