Valurauta kuumaksi ja voi kirkastumaan – tässä 10 täsmävinkkiä, joilla nautit blinikaudesta vielä vähän enemmän - Ruoka | HS.fi

Valurauta kuumaksi ja voi kirkastumaan – tässä 10 täsmävinkkiä, joilla nautit blinikaudesta vielä vähän enemmän

Blinikausi on nyt kuumimmillaan.

Blinin kanssa lisuketyyli on vapaa. Tässä klassinen versio.­

24.1.2019 2:00 | Päivitetty 24.1.2019 9:49

Perinteisesti blinejä on syöty ennen paastoa, mutta nykyään niitä syödään etenkin alkuvuodesta. HS:n Ruokatorstain toimitus kokosi 10 vinkkiä, joilla nautit blinikaudesta vielä entistä enemmän. Jutun lopusta saat reseptit parhaaseen vehnä-tattaribliniin ja hauskaan blinipannukakkuun.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat