Paras suomalainen trendiolut tulee nyt Espoon Otaniemestä, arvioi HS-raati

HS:n raati arvioi neipa-pintahiivaoluita. Ne sopivat aasialaisen ruuan kyytipojaksi, koska neipat ovat vahvasti humaloituja, mutta hedelmäisiä.

Aromikas, samea ja mehumaisen hedelmäinen neipa-pintahiivaolut on suosittua jo Suomessakin.

| Päivitetty

Pienpanimobuumi alkoi Yhdysvalloista, ja sieltä alan trendit yhä tulevat. Atlantin takana parin viime vuoden aikana muodikkaaksi tyyliksi noussut aromikas, samea ja mehumaisen hedelmäinen neipa-pintahiivaolut on päässyt myös Suomessa sellaiseen suo­sioon, että niitä löytyy vähänkin laajempaa olutvalikoimaa myyvien kauppojen hyllyiltä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat