Paras suomalainen trendiolut tulee nyt Espoon Otaniemestä, arvioi HS-raati - Ruoka | HS.fi
Ruoka|HS-testi

Paras suomalainen trendiolut tulee nyt Espoon Otaniemestä, arvioi HS-raati

HS:n raati arvioi neipa-pintahiivaoluita. Ne sopivat aasialaisen ruuan kyytipojaksi, koska neipat ovat vahvasti humaloituja, mutta hedelmäisiä.

Aromikas, samea ja mehumaisen hedelmäinen neipa-pintahiivaolut on suosittua jo Suomessakin.

Julkaistu: 6.2.2019 2:00, Päivitetty 6.2.2019 13:04

Pienpanimobuumi alkoi Yhdysvalloista, ja sieltä alan trendit yhä tulevat. Atlantin takana parin viime vuoden aikana muodikkaaksi tyyliksi noussut aromikas, samea ja mehumaisen hedelmäinen neipa-pintahiivaolut on päässyt myös Suomessa sellaiseen suo­sioon, että niitä löytyy vähänkin laajempaa olutvalikoimaa myyvien kauppojen hyllyiltä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?