Hyvää kalakeittopäivää! Näillä HS:n ruokatoimittajien vinkeillä keität elämäsi parhaan kalakeiton - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Hyvää kalakeittopäivää! Näillä HS:n ruokatoimittajien vinkeillä keität elämäsi parhaan kalakeiton

Tänään tiistaina vietetään kansallista kalakeittopäivää. Päivän juhlaruoka kannattaa laittaa näiden ohjeiden mukaan, joilla loihdit elämäsi sopan.

Perinteisen kermaisen lohikeiton ohje on jutun lopussa.

Julkaistu: 9.2.2019 10:00, Päivitetty 12.2.2019 8:30

Suomeen syntyi viime vuonna uusi ruokajuhla, kun kansallista kalakeittopäivää vietettiin ensimmäistä kertaa. Tänä vuonna kalakeittopäivää juhlistetaan tiistaina 12. helmikuuta – eli tänään.

On siis syytä käydä sopankeittoon. Ruokatorstain toimitus kokosi kymmenen niksiä, joilla valmistat taatusti toimivan kalasopan tai virität jo ennestään hyväksi havaitun reseptin vielä piirun verran paremmaksi.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat