Nachopelti on lohturuokien aatelia – näillä helpoilla vinkeillä valmistat siitä herkullisemman kuin koskaan aiemmin - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Nachopelti on lohturuokien aatelia – näillä helpoilla vinkeillä valmistat siitä herkullisemman kuin koskaan aiemmin

Nachopeltiä on vaikea pilata, mutta näillä vinkeillä teet siitä paljon tavallista paremman.

Nämä nachot on tehty ilman uunia. Reseptilinkki on jutun lopussa. Kuva: Elvi Rista

Julkaistu: 19.2.2019 16:35, Päivitetty 19.2.2019 16:35

Nachopelti, nachovuoka, nachos supreme vai ihan ronskisti viikonloppumättö? Rakkaalla ruokalapsella on monta nimeä, ja ne ovat osoitus siitä, miten runsailla täytteillä, raikkailla kasviksilla ja reilulla juustolla päällystetyt rapeat maissilastut ovat lunastaneet paikkansa suomalaisten suosikkiherkkuna.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat