Tämän helpommaksi bileruoka ei tule: näin syntyy uunihodarivuoka - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Tämän helpommaksi bileruoka ei tule: näin syntyy uunihodarivuoka

Viileä sää on hyvä syy nauttia hot dogia. Perinteisen nakkisämpylän lisäksi kannattaa kokeilla hodarivuokaa, kääräistä nakit rieskaan ruotsalaiseen tapaan tai maustaa ne kuubalaisittain.

Uunissa voi paistaa hodarivuoan, josta riittää monelle syöjälle.

Julkaistu: 14.3.2019 2:00, Päivitetty 14.3.2019 12:39

Mausteinen uunihodarivuoka on viikonlopun helpoin ja rennoin ruoka. Lado sämpylät, nakit, maukas juusto ja tomaattipastakastike uunivuokaan ja paista hauskaksi ison porukan ruuaksi.

Ruotsalaiselta nakkikioskilta voi ostaa ”hodarin”, jossa rieskan sisään on kääräisty nakki ja perunamuusia.

Ruotsalaiset myyvät nakkikioskeissaan melko merkillistä, mutta maukasta herkkua: ohueen rieskaan on kääräisty paitsi nakki, myös perunamuusia. Kannattaa kokeilla, yhdistelmä toimii hyvin!

Kuubalainen versio hodarista sisältää mausteisen makkaran lisäksi muun muassa ananasta.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?