Älä unohda vanhaa kunnon soijarouhetta: käytä sitä vaikka peltimakaronilaatikkoon, joka on pinnalta ihanan rapea

Tuttu arjen konkari soijarouhe haastaa uudet kasviproteiinit härkikset ja jauhikset näissä kekseliäissä arkiruuissa.

Kun makaronilaatikon paistaa laakeassa vuoassa, siihen tulee rapeaa pintaa tavallista enemmän.

21.3.2019 2:00 | Päivitetty 21.3.2019 12:34

Reilusti proteiinia ja kuitua sisältävä soijarouhe on mahtava arkiruuan pelastaja, sillä pussillinen säilyy hyvin kuivakaapissa. Paista pinnalta rapea peltimakaronilaatikko, pyöräytä pöytään mausteinen bataatticurry tai kokoa muhkea salaatti soijarouheesta ja leivästä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat