Tässä 78 reseptiä pääsiäiseen – Kata juhlapöytään parsaa, pashaa ja pavlovaa, karitsaa ja upeita leivonnaisia unohtamatta - Ruoka | HS.fi

Tässä 78 reseptiä pääsiäiseen – Kata juhlapöytään parsaa, pashaa ja pavlovaa, karitsaa ja upeita leivonnaisia unohtamatta

Pääsiäisen herkut onnistuvat Ruokatorstain resepteillä.

Mehevä passiohedelmä-suklaakakku.

6.4.2019 13:27 | Päivitetty 19.4.2019 8:55

Pääsiäisenä on aika rauhoittua ja syödä hyvin. Ruokatorstain suuri pääsiäisreseptikooste esittelee juhlapöydän parhaat antimet alkuruuista lisukkeisiin ja karitsasta graaviloheen. Lisäksi annamme ohjeita upeisiin pääsiäisleivonnaisiin sekä raikkaan keväisiin – ja tietenkin myös suloisen suklaisiin jälkiruokiin.

Alkuruuat ja pikkupurtavat

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat