Keittiömestari Kari Aihinen suunnitteli Ruokatorstaihin juhlavan pääsiäismenun - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Keittiömestari Kari Aihinen suunnitteli Ruokatorstaihin juhlavan pääsiäismenun

Mausteinen karitsa hurmaa pääruokana kolmen ruokalajin menussa.

Pääsiäismenun pääruokana nautitaan mausteista karitsaa, baba ganoush -jogurttia ja kaali-ohralisäkettä.

Julkaistu: 11.4.2019 2:00, Päivitetty 11.4.2019 13:27

Keittiömestari Kari Aihinen on uusi Ruokatorstain kokki. Aihinen kehittelee tästä lähtien reseptejä Helsingin Sanomien ruokasivuille noin kerran kuukaudessa.

Ensimmäinen reseptijuttu on pääsiäisen juhlava menu. Kolmen ruokalajin menu alkaa keväisellä parsa-sillisalaatilla, joka viimeistellään rapealla mallasleipämurulla.

Pääsiäisaterian aloittaa parsa-sillisalaatti.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?