Nyt ei piperretä – Kari Aihisen grillissä tirisee kylkirivi ja kokonainen broileri - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Nyt ei piperretä – Kari Aihisen grillissä tirisee kylkirivi ja kokonainen broileri

Isojen palojen, esimerkiksi naudankylkirivin, grillaamisessa tärkeää on hyvä suunnittelu ja esivalmistelu.

Naudankyljen pariksi valmistetaan paprika-tomaattisalaattia sekä sipulilla maustettua ranskankermakastiketta. Kuva: Elvi Rista

Julkaistu: 18.7.2019 2:00, Päivitetty 18.7.2019 10:04

Nyt loppuivat piperrykset! Grilliin laitetaan kunnon palat lihaa ja kokonainen lohifilee.

Isojen palojen, esimerkiksi naudankylkirivin, grillaamisessa tärkeää on hyvä suunnittelu ja ennakkovalmistus. Kylki valmistuu grillissä nopeasti herkuttelijoiden jaettavaksi, kun se kypsennetään uunissa ensin kypsäksi. Grillissä vain viimeistellään sen pinta. Paahtuneen kylkirivin kanssa maistuvat paprika-tomaattisalaatti ja sipulilla maustettu ranskankerma.

Seuraa uutisia tästä aiheesta