Pariskunta muutti Yhdysvalloista Suomeen ja ryhtyi tekemään marjaviinejä – Nyt heidän juomansa kahmivat mitaleita maailmalla - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Pariskunta muutti Yhdysvalloista Suomeen ja ryhtyi tekemään marjaviinejä – Nyt heidän juomansa kahmivat mitaleita maailmalla

Cohenit eivät tienneet, millainen maine suomalaisilla marjaviineillä on ollut – ja hyvä niin.

Ainoa Wineryn toimitusjohtaja Paola Guerrero de Cohen ja viinintekijä David Cohen ihastuivat suomalaisen luonnon antimiin, kuten marjoihin. He ovat kehittäneet niistä maailmalla palkittuja viinejä.

Julkaistu: 29.8.2019 2:00, Päivitetty 29.8.2019 10:58

Suomalaisten tilaviinien maine ei ole ollut hääppöinen: 1990-luvun kotiviinibuumi ja ensimmäiset myyntiin tulleet marja- ja hedelmäviinit eivät päässeet viininystävien suosioon. Moni odotti niiden olevan samanlaisia kuin puna- tai valkoviinit, vaikka kyseessä on eri tuote, eikä alussa kaikilla tekijöillä ollut riittävästi tietotaitoa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?