Nyt on herkullista ja halpaa: Nämä kolme reseptiä osoittavat, että kaalia ei ylistetä suotta - Ruoka | HS.fi

Nyt on herkullista ja halpaa: Nämä kolme reseptiä osoittavat, että kaalia ei ylistetä suotta

Rapsakka kyssäkaali kylvetetään kermassa, jolloin siitä tulee kielenvievä lisuke paistetulle lohelle tai broilerille.

Kyssäkaali pehmenee herkulliseksi lohen lisukkeeksi.­

26.9.2019 11:18

Kaalista saa maukasta ja edullista ruokaa. Kokeile vaikka kyssäkaalia: se on ihanan rapsakkaa sellaisenaan syötynä, mutta todellinen herkku viikonloppuun syntyy kylvettämällä kaalikuutioita kerman kanssa. Ruotsalaistyylisen kastikkeen ja lisäkkeen risteytys maistuu paistetun lohen tai broilerin kanssa.

Kaalisuikaleet kypsyvät pastan kanssa samassa kattilassa.­

Luitko jo nämä?

Uusimmat reseptit