Korvapuustipäivän tärkein resepti: Täydellisen pullan ohje ja kuusi vinkkiä, joilla onnistut varmasti - Ruoka | HS.fi

Korvapuustipäivän tärkein resepti: Täydellisen pullan ohje ja kuusi vinkkiä, joilla onnistut varmasti

Yksi leipuriopettajan reseptin jujuista on se, että taikina tehdään haaleaan tai jopa kylmään nesteeseen.

Kansallista korvapuustipäivää vietetään 4. lokakuuta.­

4.10.2019 10:04

Tänään vietetään kansallista korvapuustipäivää. Sen kunniaksi kannattaa pyöräyttää suussa sulavat pullat, jotka ovat sisältä pehmeitä, mutta paistopinnaltaan hieman rapeita. Täydellisen korvapuustin taikinassa on kunnolla kardemummaa ja täytteessä ei kanelista ja sokerista säästellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Uusimmat reseptit